Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

“Ihanaa tekemistä koiran kanssa ja koiran ehdoilla. Hyvä kurssi, jota voi lämpimästi suositella. Vahvistaa hyvin koiran ja ohjaajan välistä suhdetta, sekä molempien itsetuntoa.”

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

“Positiivisten koulutusmenetelmien ja koiran yksilöllisten ominaisuuksien ja kehitysvaiheen huomioimisen ansiosta on sekä koirani että oma osaamiseni ohjaajana kehittynyt Sarin ohjauksessa valtavasti. Ja mikä tärkeintä sekä koiralla että minulla on ollut hauskaa.”

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

“Parempi kurssi kuin osasin odottaa! Tässä koulutettiin sekä omistajaa että koiraa, mahtavaa :) Ihana nähdä koiran ilo tässä tekemisessä, oppimisessa… Kouluttaja innostava ja jokaiselle koiralle henk.koht. koulutusta, mahtavaa!”

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

“Niin tutustuminen henkilöhakuun kuin jatkokurssikin olivat molemmat Sarin puolelta hyvin suunniteltuja, huomasi miten jokaiselle koiralle/koirakolle oli yksilöllisesti mietitty kunkin kerran harjoituksen tavoitteet. Sari rakensi niin koiran kuin ohjaajan itseluottamusta, luomalla tehtävät sellaiseksi, että saatiin onnistumisia ja joka kerta kuitenkin ylitettiin itsemme ja saatiin haastettakin, ja jokaiselta kurssikerralta lähti tyytyväinen ohjaaja ja koira.”

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

“Kurssi on ihanan kannustava sekä koiralle että omistajalle! Ehdottomasti yksi parhaimmista kursseista, minkä olen koiran kanssa käynyt. Kiitos hyvistä havainnoista, jotka auttavat meitä jatkossa.”

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

“Mahtava kurssi! Oli hienoa oppia omasta ja muiden koirista uusia asioita. Oma koira selvästi nautti tekemisestä, ja omistajakin nautti yhteisestä puuhasta, ja metsässä liikkumisesta. Kouluttaja osasi hienosti huomioida eri koirakoiden haasteet ja erilaiset koirat ja hyödyntää huomioitaan koulutuksessa. “

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

”Ensimmäinen kurssi koskaan mistään lajista mistä on tullut tällainen yksilöllinen palaute, vieläpä noin selkeästi ja yksilöllisesti laitettu tavoitteet, haasteet ja etenemiset. Aivan mahtavaa! Ihana saada palautetta ja teet niin suurella sydämellä tätä :)”
Jatkokurssilainen

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.
Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

“Olet kyllä huippu opettaja, saat meidät ymmärtämään asiat oikeasti koiran näkökulmasta ja kunnon pohjatyöllä! Osaat muokata tilanteet kaikille sopiviksi. Sinulla on taito muuttaa suunnitelmat sopivaksi, jos jokin ei just toimi jollekin. Tämä on kouluttajassa äärettömän hieno asia.”
– Minna, welsh corgi cardigan Viivi ja jackrussellinterrieri Ronja

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

”Olen osallistunut koiran kanssa useille eri tahojen järjestämille kursseille pentukoulusta arkitottikseen sekä noutajien rodunomaisiin lajeihin tähtääviin kursseihin. Olemme koiran kanssa nähneet siis hyvin paljon erilaisia kouluttajia ja menetelmiä. Jotenkin itselläni on tuntunut, että monesti keskiössä ja analyysissa on vain koiran suorittaminen, mutta ohjaajan tekeminen ja ajatukset jäävät sivuun. Usein olen mennyt kursseille itsellä epävarma/jännittynyt olo omasta tekemisestä ja epäonnistumisen pelosta. Oma epävarmuus ja stressi koiran suorituksista ovat heijastuneet koiran tunnetilaan, käytökseen ja tekemiseen treeneissä.

Suosituksesta osallistuin Sarin “johdatus hakuun-kurssille”, jossa tavoitteenani oli saada koiran kanssa parannettua yhteistyötä täysin uuden harrastuksen parissa, koiralle motivaatiota ja itselleni työkaluja sekä itsevarmuutta toimia ohjaajana/omistajana. Olen kiitollinen, että löysin tämän kurssin. Olen saanut valtavasti uudenlaista ajattelua koiran kanssa harrastamiseen ja yhteistyön luomiseen sekä täysin uuden ajattelun tunnetilojen vaikutuksesta koiran kouluttamiseen. Sarin tyyli kouluttajana ottaa kokonaisvaltaisesti huomioon myös ihminen/ohjaaja vaikutti itseeni paljon, enkä ole tälläistä kokemusta saanut vielä missään muualla. Treeneihin menoa ei tarvitse jännittää yhtään ja ilmapiiri on mitä kannustavin. Aina tavoitellaan onnistumisia sekä itselle että koiralle. Sari paneutuu huolella jokaiseen koirakkoon ja ryhmässä saa kattavasti yksilöllistä ohjausta. Lämmin suositus!
Kiitos <3″
Maiju ja labradorinnoutaja Jalo 3v
Johdatus hakuun
Johdatus hakuun -jatko I

Kokemuksia Mielentaidon kursseilta.

TIETOA, TAITOA JA TUNNETTA – SINUN JA KOIRASI PARHAAKSI!

Ajankohtaiset kurssit