Henkilöhaku, edistyneet

180,00

TIETEESEEN POHJAUTUVAA TIETOA

TURVALLISESSA YMPÄRISTÖSSÄ

KOKENUT VALMENTAJA TUKENASI

KEHITÄ MIELEN SUORITUSKYKYÄ

Henkilöhaku, edistyneet

Henkilöhaku, edistyneet – kevään 2024 vakiryhmässä on 2 paikkaa auki!
Hakualue sijaitsee Sipoossa, vakiryhmä harjoittelee pääasiassa sunnuntaiaamuisin.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja: sari@mielentaito.fi

Teemme kullekin koiralle yksilöllisen hakukoulutuksen harjoittelusuunnitelman. Syvennämme ymmärrystä olosuhteista, jotka vaikuttavat koiran hakutyöskentelyyn. Opettelemme tunnistamaan, koska harjoitus on pidettävä yksinkertaisena ja koska sitä voi vaikeuttaa. Harjoittelemme erilaisia ratakuvioita ja opettelemme tunnistamaan erilaisten muuttujien vaikutusta koiran työskentelymotivaatioon. Käymme läpi ilmaisun rakentamista ja/tai vahvistamme jo aloitettua ilmaisua.

Tarkempi kurssisisältö ilmoittautumisen yhteydessä pohjautuen esitietolomakkeeseen.

6 kertaa, noin 3-4 tuntia per kerta, 180 €

Kurssille otetaan max. 6 koirakkoa.

Pääsyvaatimus: johdantokurssi tai vastaavat tiedot.
Kurssin yksilöllisestä ohjelmasta riippuen kurssi saattaa edellyttää harjoittelua myös kotona.

Ilmoittauduttuasi kurssille saat ennakkotietokyselylomakkeen, tarkat ohjeet ensimmäistä kurssipäivää varten sekä riskienhallintakartoituksen, tutustuthan näihin huolellisesti.

Kurssivaatimus: koiran tulee osata odottaa vuoroaan autossa.

Kurssi on täynnä.

Kuvaus

Henkilöhaku on Suomen palveluskoiraliiton alainen laji jossa voit kilpailla tai kouluttaa pelastuskoiran, mutta myös kiinnostava harrastus, jonka voit aloittaa ilman kisatavoitetta. Henkilöhaussa koulutettu, vapaana juokseva koira etsii tietyltä, määritellyn kokoiselta maastoalueelta alueelle piilotetut henkilöt ohjaajan ohjauksen mukaisesti. Henkilöhaku on ns. maalimiehen etsimistä ja löydön ilmaisua ohjaajalle. Hakukoira etsii ihmistä ilmavainuisesti, ilmassa kulkevia ilmavirtoja haistellen.

Löytö ilmaistaan joko rullailmaisuna tai haukkumalla (pelastuskoiralla myös ns. kertovalla ilmaisulla).

Ohjaaja oppii lukemaan maastoa, tuulen käyttäytymistä – ja koiraa. Parhaimmillaan henkilöhaku tarjoaa ohjaajalle ja koiralle onnistumisia ja hienoja hetkiä yhdessä muiden harrastuskavereiden kanssa.

Koirat harjoittelevat turvallisissa maastoissa, maanomistajan luvalla. Koulutuksissa noudatetaan SPKL:n hakusääntöjä ja harjoitukset räätälöidään sen mukaisesti, onko tavoitteena kisakoira vai harrastuskoira ilman kilpailutavoitteita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkilöhaku, edistyneet”
Maksutavat.